Røe Trevare Coriform AS
Corian®

Corian® solid surface

Corian® brosjyre 2010
Røe Trevare Coriform AS
Corian® brosjyre 2010.

Materialet ble funnet opp og lansert av DuPont™ på 60-tallet. Et komposittmateriale med stor holdbarhet og som i dag brukes både i private hjem og offentlige miljøer hvor kravet til god design er satt i høysetet. Corian® er et miljøvennlig produkt som består av to tredjedeler naturlige mineraler (aluminiumhydroksyd) og en tredjedel akryl. Aluminiumhydroksyd kjenner vi fra tannpasta og flere typer medikamenter. Akryl brukes i pacemaker og plastisk kirurgi. Alle fargestoffene som er tilsatt materialet er godkjent for kontakt med matvarer.

Corian® har steinens egenskaper, men bearbeides og formes som hardved. Det kan sages, bores, freses, slipes og formes med varme. Corian® er et slagfast og ikke porøst materiale som tåler kraftige støt, sterk varme, kokende vann, glødende sigaretter, syre og kjemikaler.

Corian® formet etter en kvinnekropp.

For mer informasjon om Corian®, besøk DuPont™ sin Corian® hjemmeside på www.corian.com.

Bruksområder for Corian®

Corian® kan praktisk talt benyttes i alle omgivelser. Vanligvis benyttes Corian® i benkeplater på kjøkken med integrert Corian®- eller stålkum, i servantløsninger på bad, i offentlige miljøer (sykehus, hotell, restaurant, bank etc.), men nå benyttes det også utendørs på offentlige plasser og i form av skilter. Materialets formbarhet gjør at vi er i stand til å utforme nesten hva som helst, innendørs som utendørs, med belysning og i ulik glans.


Renhold av benkeplate i Corian®

I denne videoen illustreres hvor lett det er å fjerne flekker og smuss fra en Corian® overflate. Med kun enkle grep fjernes flekker av bl.a. sennep, jod, tusj, vin og sigarettsneip. Se vår vedlikeholdsguide for hvordan du enkelt kan vedlikeholde din Corian® benkeplate til en hver tid.DuPont™ Corian® brosjyrer - trykk for å last ned / vis i nettleser

Corian® brosjyre - Livet med Corian®
Corian® brosjyre - Specdata
Corian® brosjyre - Corian® det miljøvennlige alternativet
Last ned som PDF

Løsning levert av Røemedia for Røe Trevare Coriform AS - Gamle Kongevei 57, 7600 Levanger - tlf: 740 84000 - faks: 740 83440 - post@coriform.no